Courtyard by Marriott Oshawa

Güney Ontario, Oshawa
Courtyard by Marriott Oshawa Genel
Courtyard by Marriott Oshawa Genel
Courtyard by Marriott Oshawa Genel
Courtyard by Marriott Oshawa Genel
Courtyard by Marriott Oshawa Genel
Image More +33 fotoğraf
Courtyard by Marriott Oshawa
1011 Bloor Street East Güney Ontario, Oshawa

Oshawa bölgesindeki Courtyard by Marriott Oshawa konaklamanızda Lake Ontario ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Lakeview Park Beach ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel All or Nothing Brewhouse & Distillery ile 2 mi (3,2 km) ve General Motors Centre ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca market mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 9.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 115 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Karavan/otobüs/kamyon otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x