Courtyard by Marriott Moscow Paveletskaya Hotel

Orta Rusya, Moskova
Courtyard by Marriott Moscow Paveletskaya Hotel Genel
Courtyard by Marriott Moscow Paveletskaya Hotel Kahvaltı
Courtyard by Marriott Moscow Paveletskaya Hotel Yerinde Yemek
Courtyard by Marriott Moscow Paveletskaya Hotel Yerinde Yemek
Courtyard by Marriott Moscow Paveletskaya Hotel Yerinde Yemek
Image More +4 fotoğraf
Courtyard by Marriott Moscow Paveletskaya Hotel
Kozhevnicheskaya Street 8, Building 3 Orta Rusya, Moskova

Courtyard by Marriott Moscow Paveletskaya Hotel Moskova merkezinde, Moskova Demir Yolu Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Forum Hall ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Dom Muzyki Konser Salonu ile 2 km ve Kızıl Meydan ile 6,8 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Bistro ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 171 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Moskova bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2282 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x