Courtyard by Marriott Marathon Florida Keys

South Florida, Marathon
Courtyard by Marriott Marathon Florida Keys Genel
Courtyard by Marriott Marathon Florida Keys Genel
Courtyard by Marriott Marathon Florida Keys Genel
Courtyard by Marriott Marathon Florida Keys Genel
Courtyard by Marriott Marathon Florida Keys Genel
Image More +108 fotoğraf
Courtyard by Marriott Marathon Florida Keys
2146 Overseas Hwy South Florida, Marathon

Courtyard by Marriott Marathon Florida Keys misafirlere Marathon bölgesinde, eyalet parkında, Fishermen's Community Hospital ve Vaca Key 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Sombrero Plajı ile 4 mi (6,4 km) ve Bahia Honda State Park ile 9,8 mi (15,8 km) mesafede.

Akşam yemeği için The Bistro ideal, bu restoranı Amerika mutfağı alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 118 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz 24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. Misafirler 1 mil içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Marathon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1100 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Balkon
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Balkon
Room
Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Balkon, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Okyanus Manzaralı, Köşe
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x