Courtyard by Marriott Longview North

Güneydoğu Teksas, Longview
Courtyard by Marriott Longview North Genel
Courtyard by Marriott Longview North Genel
Courtyard by Marriott Longview North Öne Çıkan Resim
Courtyard by Marriott Longview North Dış Mekan
Courtyard by Marriott Longview North Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Courtyard by Marriott Longview North
1125 E Hawkins Pkwy Güneydoğu Teksas, Longview

Longview bölgesindeki Courtyard by Marriott Longview North misafirlere alışveriş bölgesinde, Hinsley Park ve Longview Üniversitesi Merkezi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Longview Regional Medical Center ile 1,6 mi (2,5 km) ve Alpine Golf Sahası ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Amerika mutfağı sevenler için The Bistro ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

104 odada buzdolabı ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Longview bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1425 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x