Courtyard by Marriott Dunn Loring Fairfax

Virginias, Merrifield
Courtyard by Marriott Dunn Loring Fairfax Genel
Courtyard by Marriott Dunn Loring Fairfax Genel
Courtyard by Marriott Dunn Loring Fairfax Genel
Courtyard by Marriott Dunn Loring Fairfax Genel
Courtyard by Marriott Dunn Loring Fairfax Öne Çıkan Resim
Image More +27 fotoğraf
Courtyard by Marriott Dunn Loring Fairfax
2722 Gallows Rd Virginias, Merrifield

Fairfax bölgesindeki Courtyard by Marriott Dunn Loring Fairfax konaklamanızda Mosaic District Alışveriş Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Inova Fairfax Hastanesi ile 6 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Tysons Corner Center ile 5,8 mi (9,3 km) ve George Mason Üniversitesi ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için The Bistro ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 206 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Fairfax bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1646 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Hearing)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Engellilere Uygun (Mobility & Hearing w/ Tub)
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Sigara İçilmez (Hearing)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x