Courtyard by Marriott Amelia Island

Kuzeydoğu Florida, Fernandina Beach
Courtyard by Marriott Amelia Island Genel
Courtyard by Marriott Amelia Island Genel
Courtyard by Marriott Amelia Island Genel
Courtyard by Marriott Amelia Island Genel
Courtyard by Marriott Amelia Island Genel
Image More +57 fotoğraf
Courtyard by Marriott Amelia Island
2700 Atlantic Avenue Kuzeydoğu Florida, Fernandina Beach

Courtyard by Marriott Amelia Island misafirlere Fernandina Beach (Ocean Cay) bölgesinde, Fort Clinch Eyalet Parkı yakınında ve Amelia Island Deniz Feneri ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tarihi American Plajı Bölgesi ile 9,6 km (5,9 mil) ve Omni Amelia Island Resort Golf ile 14 km (8,7 mil) mesafede.

The Bistro yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 105 klimalı oda mikrodalga fırın ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, iPod takma konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, spa küveti ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Fernandina Beach bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 6060 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon, Okyanus Manzaralı
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Balkon, Okyanus Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x