Coursaint-Pierre

Paulhiac
Coursaint-Pierre Öne Çıkan Resim
Coursaint-Pierre Dış Mekan
Coursaint-Pierre Dış Mekan
Coursaint-Pierre Dış Mekan
Coursaint-Pierre Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Coursaint-Pierre
Fournel , Paulhiac

Paulhiac bölgesindeki Coursaint-Pierre misafirlere tarihi bölgede, Musee des Bastides ve Place des Arcades ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Chateau de Gavaudun Kalesi ile 9,7 km (6 mil) ve Parc En Ciel ile 11 km (6,9 mil) mesafede.

Coursaint-Pierre misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, kütüphane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Kır Evi, 2 Yatak Odası
Room
Stüdyo
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x