Country Spa Wellness Beach Resort

Kovalam
Country Spa Wellness Beach Resort Öne Çıkan Resim
Country Spa Wellness Beach Resort Dış Mekan
Country Spa Wellness Beach Resort Dış Mekan
Country Spa Wellness Beach Resort Dış Mekan
Country Spa Wellness Beach Resort Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Country Spa Wellness Beach Resort
Ashok Beach Kovalam , Kovalam

Country Spa Wellness Beach Resort misafirlere Thiruvananthapuram bölgesinde, plaj yakınında, Kovalam Plajı ve Samudra Beach Park 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu resort otel Kovalam Plajı ile 2 mi (3,3 km) ve Shri Padmanabhaswamy Tapınağı ile 7,4 mi (12 km) mesafede.

Resort otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 48 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Luxury Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x