Country Motel Ipswich

Raceview
Country Motel Ipswich Genel
Country Motel Ipswich Öne Çıkan Resim
Country Motel Ipswich Dış Mekan
Country Motel Ipswich Kahvaltı
Country Motel Ipswich Yerinde Yemek
Image More +72 fotoğraf
Country Motel Ipswich
250 South Station Road , Raceview

Raceview bölgesindeki Country Motel Ipswich misafirlere banliyöde, Ipswich Kent Meydanı ve Willowbank Raceway Yarış Pisti ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu motel Workshops Demir Yolu Müzesi ile 8,5 km (5,3 mil) ve Brookwater Golf Sahası ile 18,8 km (11,7 mil) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Casa Mia Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

44 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu motelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Raceview bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu motel misafirlerimize 3200 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Oda
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küvet
Business
Business Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Stüdyo (International)
Family
Family Oda (Superior)
Deluxe
Deluxe Süit
Superior
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x