Country Inn & Suites by Radisson, Gurugram Sector 12

Gurugram
Country Inn & Suites by Radisson, Gurugram Sector 12 Genel
Country Inn & Suites by Radisson, Gurugram Sector 12 Genel
Country Inn & Suites by Radisson, Gurugram Sector 12 Öne Çıkan Resim
Country Inn & Suites by Radisson, Gurugram Sector 12 Kahvaltı
Country Inn & Suites by Radisson, Gurugram Sector 12 Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Country Inn & Suites by Radisson, Gurugram Sector 12
Plot No. 301/302 , Gurugram

Country Inn & Suites by Radisson, Gurugram Sector 12 misafirlere Gurugram bölgesinde, iş merkezinde, Sultanpur Kuş Cenneti ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede ve Urusvati Folklor Müzesi ile 8,7 mi (14 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel The Paintball Co ile 11 mi (17,7 km) ve Omaxe Celebration Mall Alışveriş Merkezi ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Mosaic restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunan 73 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. 20 km içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x