Country Inn Hotel Baggao- Main

Baggao
Country Inn Hotel Baggao- Main Öne Çıkan Resim
Country Inn Hotel Baggao- Main İç Mekan
Country Inn Hotel Baggao- Main Yerinde Yemek
Country Inn Hotel Baggao- Main Yerinde Yemek
Country Inn Hotel Baggao- Main Yerinde Yemek
Image More +30 fotoğraf
Country Inn Hotel Baggao- Main
E Salvador St., San Jose , Baggao

Baggao bölgesindeki Country Inn Hotel Baggao- Main konaklamanızda, Callao Mağarası ile 15,4 mi (24,8 km) ve Cagayan River ile 21 mi (33,8 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Basilica Minore of Our Lady of Piat ile 26,3 mi (42,3 km) ve Sierra Cave ile 26,3 mi (42,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Dört Kişilik Oda
Room
Oda
Room
Design Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x