Country House Pro Vobis

Apennine Mountains, Assisi
Country House Pro Vobis Öne Çıkan Resim
Country House Pro Vobis Dış Mekan
Country House Pro Vobis Dış Mekan
Country House Pro Vobis Yerinde Yemek
Country House Pro Vobis Konum Öne Çıkanlar
Image More +12 fotoğraf
Country House Pro Vobis
Via San Fortunato 23 - Località San Fort Apennine Mountains, Assisi

Assisi bölgesindeki Country House Pro Vobis misafirlere tarihi bölgede, Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ve Roman Forum and Archaeological Museum ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi St. Mary of the Angels Bazilikası ile 4,9 mi (7,8 km) ve Pinacoteca ile 3,7 mi (5,9 km) mesafede.

Vegano Pro Vobis, Country House Pro Vobis misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

12 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x