Country House Parco Ducale

Apennine Mountains, Urbania
Country House Parco Ducale Genel
Country House Parco Ducale Öne Çıkan Resim
Country House Parco Ducale Dış Mekan
Country House Parco Ducale Dış Mekan
Country House Parco Ducale Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Country House Parco Ducale
Via S Eracliano 6 Apennine Mountains, Urbania

Country House Parco Ducale konaklamanızda Urbania bölgesinde, Furlo Geçidi ile 18,3 km (11,4 mi) ve Universita degli Studi di Urbino ile 23,8 km (14,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu kır evi Palazzo Ducale ile 24 km (14,9 mil) ve Orto Botanico dell'Universita di Urbino ile 25,2 km (15,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kır evinin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 11 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Apart Daire
Room
Classic Daire
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x