Country House Bosco d'Olmi

Ciociaria, Sant'Andrea del Garigliano
Country House Bosco d'Olmi Genel
Country House Bosco d'Olmi Genel
Country House Bosco d'Olmi Genel
Country House Bosco d'Olmi Genel
Country House Bosco d'Olmi Genel
Image More +67 fotoğraf
Country House Bosco d'Olmi
Via Bosco D'Olmi 41 Ciociaria, Sant'Andrea del Garigliano

Sant'Andrea del Garigliano bölgesindeki Country House Bosco d'Olmi konaklamanızda, Piscine Termali Arcobaleno ile 9,1 mi (14,7 km) ve Terme Varroniane ile 11,2 mi (18 km) mesafede olacaksınız. Bu tatil evi Ponte Real Ferdinando ile 11,3 mi (18,1 km) ve Cassino Savaş Mezarlığı ile 11,6 mi (18,6 km) mesafede.

Bosco D'Elmi yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için tatil evinde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Bu tatil evinde etkinliklerde kullanılmak üzere 15 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 2 Yatak Odası (Volpe)
Ev,
Ev, 2 Yatak Odası (Beccaccia)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Luxury Ev, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Room
Executive Ev, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x