Costa Verde

Sicilya Kuzey Sahili, Cefalu
Costa Verde Genel
Costa Verde Genel
Costa Verde Genel
Costa Verde Genel
Costa Verde Genel
Image More +78 fotoğraf
Costa Verde
Via del Commercio 1 Sicilya Kuzey Sahili, Cefalu

Cefalù bölgesindeki Costa Verde konaklamanızda, Acqua Verde Su Parkı ve Salinelle Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Cefalu Plajı ile 5 mi (8,1 km) ve Kartodromo Lascari ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Costa Verde Beach yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 3 restoran var. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır.

Misafirler için 388 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya ücretli su parkı ve sağlık kulübü dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde cankurtaranlık hizmeti vardır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Double Room
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Jacuzzi Deluxe)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Jacuzzi Garden Room)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x