Costa Rica Guesthouse

Central Valley, San Jose
Costa Rica Guesthouse Genel
Costa Rica Guesthouse Genel
Costa Rica Guesthouse Genel
Costa Rica Guesthouse Genel
Costa Rica Guesthouse Genel
Image More +34 fotoğraf
Costa Rica Guesthouse
Avenida 6, Entre Calle 21 y 25 Central Valley, San Jose

Costa Rica Guesthouse misafirlere San Jose merkezinde, Estación del Ferrocarril de Costa Rica ve Parque Nacional (Ulusal Park) ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Sabana Parkı ile 2,6 mi (4,1 km) ve Kosta Rika Ulusal Stadyumu (Estadio Nacional de Costa Rica) ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Costa Rica Guesthouse misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Istek üzerine oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda (Mixted Standard Dorm 4 beds - C)
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda (Female Only 6 Beds)
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda (Mixted Standard Dorm 4 beds - D)
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda (Mixted Standard Dorm 6 beds)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x