Costa Esmeralda Suites

Costa Verde, Suances
Costa Esmeralda Suites Genel
Costa Esmeralda Suites Genel
Costa Esmeralda Suites Genel
Costa Esmeralda Suites Öne Çıkan Resim
Costa Esmeralda Suites Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
Costa Esmeralda Suites
C/ Ceballos, 53 Costa Verde, Suances

Costa Esmeralda Suites misafirlere Suances bölgesinde, plaj yakınında, Playa de la Concha ve Biscay Körfezi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Cabarceno Doğa Parkı ile 20,7 mi (33,3 km) ve Santander Feribot İskelesi ile 19,7 mi (31,7 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi için Restaurante ideal; otelin restoranı İspanyol mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

41 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Junior
Junior Süit, Jakuzi
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Jacuzzi)
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x