Costa del Loco

Apennine Mountains, Collazzone
Costa del Loco Genel
Costa del Loco Genel
Costa del Loco Genel
Costa del Loco Genel
Costa del Loco Genel
Image More +26 fotoğraf
Costa del Loco
Via Canalicchiese Località Costa del Loco Apennine Mountains, Collazzone

Collazzone bölgesindeki Costa del Loco misafirlere kırsal bölgede, Ceramiche Fanny ve Bölge Seramik Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu rezidans St. Mary of the Angels Bazilikası ile 23,9 mi (38,4 km) ve Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 26,2 mi (42,1 km) mesafede.

Rezidansta yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 8.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon vardır. Misafirlerimize kahve/çay makinesi ve çekyat gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartment
Apartment for 3 people
Room
Apartment for 2 people
Room
Apartment for 4 people
Room
Apart Daire (for 6 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x