Costa

Italian Alps
Costa Genel
Costa Genel
Costa Genel
Costa Öne Çıkan Resim
Costa Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Costa
Via Roma 3 , Italian Alps

Costa Valle Imagna bölgesindeki Costa konaklamanızda, Parco Avventura Bergamo ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sanctuary Cornabusa ile 7,4 mi (12 km) ve Chiesa di San Giorgio in Lemine ile 9,8 mi (15,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

24 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x