Cosmo Hotel Boutique

Valencia
Cosmo Hotel Boutique Genel
Cosmo Hotel Boutique Genel
Cosmo Hotel Boutique Genel
Cosmo Hotel Boutique Genel
Cosmo Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Image More +56 fotoğraf
Cosmo Hotel Boutique
Calle de Maria Cristina, 8 , Valencia

Cosmo Hotel Boutique misafirlere Valencia merkezinde, Redonda Meydanı ve Santa Catalina Kilisesi ve Kulesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel City of Arts and Sciences ile 2,5 mi (4 km) ve Oşinografi Akvaryumu ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Cosmo Valencia, Cosmo Hotel Boutique misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve öğlen, hafta sonu 8.00 ve öğlen arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 33 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), Teras
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse) (Single Use)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Superior
Superior Oda, Teras
Superior
Superior Oda (Single Use)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x