Cortijo Media Legua

Doğu Endülüs, Vera
Cortijo Media Legua Öne Çıkan Resim
Cortijo Media Legua Dış Mekan
Cortijo Media Legua Dış Mekan
Cortijo Media Legua Dış Mekan
Cortijo Media Legua İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
Cortijo Media Legua
Carretera Vera A Garrucha KM5 Doğu Endülüs, Vera

Vera bölgesindeki Cortijo Media Legua misafirlere Karting Garrucha ve Vera Boğa Güreşi Arenası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Vera Meydanı ile 5,8 km (3,6 mil) ve Vera Plajı ile 6,8 km (4,2 mil) mesafede.

Restoranda Cortijo Media Legua misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda (2)
Elite
Elite Süit
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda (3)
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda (1)
Family
Family Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x