Corte Marzago

Güney Garda Gölü, Valeggio sul Mincio
Corte Marzago Öne Çıkan Resim
Corte Marzago Dış Mekan
Corte Marzago Dış Mekan
Corte Marzago Yerinde Yemek
Corte Marzago Yerinde Yemek
Image More +3 fotoğraf
Corte Marzago
Casa Marziago 26 Güney Garda Gölü, Valeggio sul Mincio

Valeggio sul Mincio bölgesindeki Corte Marzago konaklamanızda, Mincio Parkı ve Sigurta Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu çiftlik oteli Gardaland ile 6,3 mi (10,2 km) ve Scaliger Kalesi ile 12,4 mi (20 km) mesafede.

Corte Marzago misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

6 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu çiftlik otelinde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Comfort Stüdyo, Birden Çok Yatak
Room
Stüdyo (4)
Room
Stüdyo
Room
Apart Daire (private on two floors)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x