Corte Grika

Grecia Salentina, Martano
Corte Grika Genel
Corte Grika Öne Çıkan Resim
Corte Grika Oda Manzaraları
Corte Grika Oda Düzeni
Corte Grika Oda Düzeni
Image More +43 fotoğraf
Corte Grika
Via Giudeca, 45 Grecia Salentina, Martano

Bu apart daire misafirlere Martano merkezinde, Corigliano d'Otranto Kalesi ve Palazzo Baronale Capece ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Maglie Duomo ile 6,9 mi (11,1 km) ve Madonna Addolorata Kilisesi ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Dairede oda servisi sunuluyor.

Klimalı bu dairede şömine ve düz ekran televizyon ayrıcalığı yaşayın. Misafirler için buzdolabı, set üstü ocak ve mikrodalga fırın olan küçük mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x