Corte del Pascià

Salento Yarımadası (bölge), Lecce
Corte del Pascià Genel
Corte del Pascià Genel
Corte del Pascià Öne Çıkan Resim
Corte del Pascià Dış Mekan
Corte del Pascià İç Mekan
Image More +46 fotoğraf
Corte del Pascià
Via Di Ussano, 43 Salento Yarımadası (bölge), Lecce

Lecce bölgesindeki Corte del Pascià konaklamanızda, Sigismondo Castromediano Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Salento Üniversitesi ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Piazzetta Giosue Carducci Meydanı ile 0,6 mi (1 km) ve Villa Bianca Sağlık Ocağı ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

6 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bağlantılı Odalar
Room
Süit, Jakuzi
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x