Corte Cristina

Quartucciu
Corte Cristina Öne Çıkan Resim
Corte Cristina Dış Mekan
Corte Cristina Dış Mekan
Corte Cristina Dış Mekan
Corte Cristina Golf
Image More +27 fotoğraf
Corte Cristina
Via Nazionale 115 angolo Vico IV Nazionale 3 , Quartucciu

Corte Cristina konaklamanızda Quartucciu bölgesinde, San Benedetto Pazarı ile 7,3 km (4,5 mi) ve Cagliari Roma Amfi Tiyatrosu ile 9,5 km (5,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu konak otel Cittadella dei Musei ile 9,7 km (6 mi) ve Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 9,8 km (6,1 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için konak otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve bide. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu konak otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu konak otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Süit
Room
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x