Corte Candelora

Grecia Salentina, Sternatia
Corte Candelora Öne Çıkan Resim
Corte Candelora Dış Mekan
Corte Candelora Dış Mekan
Corte Candelora Dış Mekan
Corte Candelora Dış Mekan
Image More +17 fotoğraf
Corte Candelora
21 Via Candelora Grecia Salentina, Sternatia

Sternatia bölgesindeki Corte Candelora misafirlere tarihi bölgede, Kalos Archeodromo del Salento Arkeoloji Müzesi ve Corigliano d'Otranto Kalesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Santi Dimitri Azienda Agricola Şaraphanesi ile 9,9 km (6,2 mil) ve Tarantismo Müzesi ile 10 km (6,2 mil) mesafede.

Corte Candelora misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

2 klimalı oda mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (FILIA)
Room
Basic Üç Kişilik Oda (CARDIA)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x