Corralejo Lodge

Maxorata, La Oliva
Corralejo Lodge Genel
Corralejo Lodge Öne Çıkan Resim
Corralejo Lodge Dış Mekan
Corralejo Lodge İç Mekan
Corralejo Lodge İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Corralejo Lodge
Avenida Pedro y Guy Vandaele, 21 Maxorata, La Oliva

Bu apart otel misafirlere La Oliva bölgesinde, milli parkta, Corralejo Dunes Doğa Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Centro Comercial El Campanario Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Playa Blanca ile 12,1 mi (19,5 km) ve Corralejo Plajı ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve 30-inç düz ekran televizyon var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve mikrodalga fırın sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x