Coron Visitors Hotel

Coron
Coron Visitors Hotel Öne Çıkan Resim
Coron Visitors Hotel Dış Mekan
Coron Visitors Hotel Dış Mekan
Coron Visitors Hotel Dış Mekan
Coron Visitors Hotel Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Coron Visitors Hotel
Lower Bancuang, Barangay Poblacion 5 , Coron

Coron Visitors Hotel misafirlere Coron (Coron Town Proper) bölgesinde, Iglesia ni Cristo ve Lualhati Park Coron ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Coron Central Plaza ile 0,5 mi (0,7 km) ve San Agustin Parish Church ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x