Coroa Vermelha Beach All Inclusive

Costa Do Descobrimento, Porto Seguro
Coroa Vermelha Beach All Inclusive Genel
Coroa Vermelha Beach All Inclusive Genel
Coroa Vermelha Beach All Inclusive Genel
Coroa Vermelha Beach All Inclusive Genel
Coroa Vermelha Beach All Inclusive Genel
Image More +72 fotoğraf
Coroa Vermelha Beach All Inclusive
Avenida Beira Mar 12649 Parigot de Souza 2, Coroa Vermelha Costa Do Descobrimento, Porto Seguro

Coroa Vermelha Beach All Inclusive misafirlere Porto Seguro bölgesinde, plajda, Discovery Coast Atlantic Forest Reserves ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Muta Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Coroa Vermelha Plajı ile 1 mi (1,6 km) ve Brezilya'nın Keşfi Anıtı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restaurante Principal Coroa Vermelha Beach All Inclusive misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

164 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz, su kaydırağı ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve genel oturma odası vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x