Corinto Pearl Eco Resort

Northern Coast, El Porvenir
Corinto Pearl Eco Resort Genel
Corinto Pearl Eco Resort Genel
Corinto Pearl Eco Resort Genel
Corinto Pearl Eco Resort Genel
Corinto Pearl Eco Resort Genel
Image More +23 fotoğraf
Corinto Pearl Eco Resort
Carretera CA-13 Northern Coast, El Porvenir

Corinto Pearl Eco Resort misafirlere El Porvenir bölgesinde, nehir üzerinde, Pico Bonito Ulusal Parkı ve Zacate Şelalesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Treasure Plajı ile 7,1 mi (11,4 km) ve Iguana Research & Breeding Station ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

12 odada mikrodalga fırın ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 50-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere kahve/çay makinesi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için havaalanından otele transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 1 Yatak Odası
Room
Villa, 2 Yatak Odası, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x