Corinda Contemporary

Southern Tasmania, Glebe
Corinda Contemporary Genel
Corinda Contemporary Öne Çıkan Resim
Corinda Contemporary İç Mekan
Corinda Contemporary İç Mekan
Corinda Contemporary Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
Corinda Contemporary
2 Scott Street Southern Tasmania, Glebe

Corinda Contemporary konaklamanızda Hobart merkezinde, Kraliyet Tiyatrosu ve Royal Hobart Hospital ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı kır evi Franklin Wharf ile 1,3 km ve Constitution Rıhtımı ile 1,4 km mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve LCD televizyon olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 49-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Viktorya dönemi stili kır evinde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Ev, 3 Yatak Odası, Jakuzi, Bahçeli
Luxury
Luxury Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Mutfak, Avlu
Luxury
Luxury Ev, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x