Cordoba Suites Recoleta

Buenos Aires
Cordoba Suites Recoleta Öne Çıkan Resim
Cordoba Suites Recoleta Dış Mekan
Cordoba Suites Recoleta Dış Mekan
Cordoba Suites Recoleta İç Mekan
Cordoba Suites Recoleta Oda Düzeni
Image More +29 fotoğraf
Cordoba Suites Recoleta
Av. Córdoba 1827 y Av. Callao , Buenos Aires

Cordoba Suites Recoleta misafirlere Buenos Aires (Recoleta) bölgesinde, Santa Fe Bulvarı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve UBA Tıp Fakültesi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Obelisco ile 1,1 mi (1,8 km) ve Colon Tiyatrosu ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Misafirler için 42 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LED televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Stüdyo
Stüdyo
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x