Coral Tree Cottages

Greater Plettenberg Bay, Harkerville
Coral Tree Cottages Genel
Coral Tree Cottages Genel
Coral Tree Cottages Öne Çıkan Resim
Coral Tree Cottages Dış Mekan
Coral Tree Cottages Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Coral Tree Cottages
N2 12km Plettenberg Bay Greater Plettenberg Bay, Harkerville

Harkerville bölgesindeki Coral Tree Cottages misafirlere deniz kıyısında, Garden of Eden ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Plettenberg Körfezi Plajı ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kır evi Robberg Doğa Koruma Alanı ile 16,7 km ve Knysna Golf Club ile 20,2 km mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç LCD televizyon ve uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için ücretsiz su parkı, açık havuz ve yapay nehir vardır. Bu kır evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Kır Evi, 1 Yatak Odası
Room
Kır Evi, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x