Coral Strand Smart Choice Hotel

Beau Vallon
Coral Strand Smart Choice Hotel Genel
Coral Strand Smart Choice Hotel Genel
Coral Strand Smart Choice Hotel Genel
Coral Strand Smart Choice Hotel Genel
Coral Strand Smart Choice Hotel Genel
Image More +72 fotoğraf
Coral Strand Smart Choice Hotel
Beau Vallon Bay Beau Vallon , Beau Vallon

Coral Strand Smart Choice Hotel konaklamanızda Mahe Adası bölgesinde, plajda, Beau Vallon Plajı yakınında Beau Vallon Pazarı ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Morne Seychellois Ulusal Parkı ile 4,5 km ve Victoria Saat Kulesi ile 4,8 km mesafede.

Mahek yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

160 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç plazma televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Mahe Adası bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1292 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Okyanus Manzaralı (Coral)
Superior
Superior Oda
Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse)
Honeymoon
Honeymoon Oda (Silhouette Honeymoon)
Room
Standard Oda (Coral)
Room
Superior Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Signature Oda, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x