Coral Phu Quoc Hotel

Güney Vietnam, Duong To
Coral Phu Quoc Hotel Genel
Coral Phu Quoc Hotel Genel
Coral Phu Quoc Hotel Genel
Coral Phu Quoc Hotel Genel
Coral Phu Quoc Hotel Genel
Image More +42 fotoğraf
Coral Phu Quoc Hotel
Tran Hung Dao str, Group 5, Duong Bao Duong To Ward Güney Vietnam, Duong To

Phu Quoc bölgesindeki Coral Phu Quoc Hotel misafirlere havaalanı bağlantılı, Walking Street Phu Quoc ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Phu Quoc Plajı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Phu Quoc Gece Pazarı ile 7,5 mi (12,1 km) ve Suoi Tranh Şelalesi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 3 plaj barı bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize masa, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve genel oturma odası sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisiyle sörf ve kumsal keyfine ferah şekilde ulaşın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Family Süit, Balkon
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Family Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Balkon (Deluxe)
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x