Coral Hotel Bangsaphan

Orta Tayland, Phongprasan
Coral Hotel Bangsaphan Genel
Coral Hotel Bangsaphan Genel
Coral Hotel Bangsaphan Öne Çıkan Resim
Coral Hotel Bangsaphan Dış Mekan
Coral Hotel Bangsaphan İç Mekan
Image More +54 fotoğraf
Coral Hotel Bangsaphan
171 Moo 9 Ban Suan Luan T. Pongprasart Orta Tayland, Phongprasan

Bang Saphan bölgesindeki Coral Hotel Bangsaphan misafirlere deniz kıyısında, Suan Luang Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Khao Tham Ma Rong Budist Tapınağı ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Ban Krood Plajı ile 13,9 mi (22,4 km) ve Khao Ma Rong Cave ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 42 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz, spa küveti ve sauna vardır. Bu resort otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda (Classic Double Room )
Classic
Classic Oda (Classic Twin Room )
Executive
Executive Oda (Mezzanine Room )
Room
Family Kır Evi
Room
Deluxe Kır Evi (Deluxe Suite Cottage)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x