Coral Hotel - Adults Only

Agios Nikolaos Şehri
Coral Hotel - Adults Only Genel
Coral Hotel - Adults Only Genel
Coral Hotel - Adults Only Genel
Coral Hotel - Adults Only Öne Çıkan Resim
Coral Hotel - Adults Only Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Coral Hotel - Adults Only
AKTI KOUNDOURU AGIOS NIKOLAOS 23 Greece , Agios Nikolaos Şehri

Coral Hotel - Adults Only misafirlere Agios Nikolaos bölgesinde, plaj yakınında, Agios Nikolaos Arkeoloji Müzesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Ammoúdi ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Folk Museum ile 0,3 mi (0,6 km) ve Kitroplateía ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 165 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x