Copacopa Lodge and Conference Centre

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Thulamela
Copacopa Lodge and Conference Centre Öne Çıkan Resim
Copacopa Lodge and Conference Centre Dış Mekan
Copacopa Lodge and Conference Centre Dış Mekan
Copacopa Lodge and Conference Centre Dış Mekan
Copacopa Lodge and Conference Centre Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Copacopa Lodge and Conference Centre
Lambani Thohoyandou Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Thulamela

Thulamela bölgesindeki Copacopa Lodge and Conference Centre konaklamanızda, Mapungubwe Dünya Kültür Mirası Alanı Turizm Danışma Merkezi yakınında olacaksınız. Bu küçük otel Kruger National Park ile 10,4 mi (16,8 km) ve Punda Maria Kapısı, Kruger Ulusal Parkı ile 10,4 mi (16,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimiz şömine bulunan 11 klimalı odalarda evlerinin konforunu yaşayabilmektedir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Thulamela bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kulübe misafirlerimize 2152 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Kır
Kır Evi (Self Catering)

Otel Özellikleri

Ulaşım

x