Coot Club

Greater Hermanus, Stanford
Coot Club Genel
Coot Club Öne Çıkan Resim
Coot Club Dış Mekan
Coot Club Dış Mekan
Coot Club Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Coot Club
Provincial Road Greater Hermanus, Stanford

Coot Club misafirlere Stanford bölgesinde, nehir üzerinde ve Walker Bay Nature Reserve ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kır evi Wandelpad Yürüyüş Parkuru ile 6,1 mi (9,8 km) ve Cold Mountain Vineyard ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Coot Club misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 4 odamız vardır. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere buzdolabı ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Kır Evi, 2 Yatak Odası (Milkwood Cottage 2)
Comfort
Comfort Kır Evi, 2 Yatak Odası (Milkwood Cottage 3)
Comfort
Comfort Kır Evi, 2 Yatak Odası (Duminy Cottage)
Luxury
Luxury Ev
Superior
Superior Ev
Room
Comfort Kır Evi, 1 Yatak Odası (Milkwood Cottage 1 )
Room
Standard Ev
Room
Premier Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x