Coorg Cliffs Resort

Virajpet
Coorg Cliffs Resort Genel
Coorg Cliffs Resort Genel
Coorg Cliffs Resort Genel
Coorg Cliffs Resort Genel
Coorg Cliffs Resort Genel
Image More +37 fotoğraf
Coorg Cliffs Resort
Hanchikard Estate, Ammatti Pollibetta Road, Bettakeri, Polibetta , Virajpet

Coorg Cliffs Resort konaklamanızda Virajpet bölgesinde, Madikeri Hisarı ile 35,6 km (22,1 mi) ve Raja Tahtı çiçek bahçesi ile 35,7 km (22,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel, Abbey Falls ile aynı bölgededir.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Virajpet bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4800 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit
Room
Premium Valley Room
Room
Premium Plantation Room
Room
Deluxe Dubleks, Birden Çok Yatak Odası, Ortak Banyo
Room
Standard Oda
Room
Honeymoon Süit
Room
Premium valley view plus

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x