Cook's Club Hersonissos Crete

Hersonissos Eski Kent Bölgesi
Cook's Club Hersonissos Crete Genel
Cook's Club Hersonissos Crete Genel
Cook's Club Hersonissos Crete Genel
Cook's Club Hersonissos Crete Genel
Cook's Club Hersonissos Crete Genel
Image More +89 fotoğraf
Cook's Club Hersonissos Crete
Eleutheriou Venizelou 122 St. , Hersonissos Eski Kent Bölgesi

Cook's Club Hersonissos Crete misafirlere Hersonissos merkezinde, Acqua Plus Water Park ve Labirent Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Star Beach Water Park ile 2,4 mi (3,9 km) ve Stalis Plajı ile 5,6 mi (9 km) mesafede.

Otelin restoranı Cantina misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 140 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Maisonette
Maisonette 2 Bedrooms
Large
Large Double Room
Junior
Junior Suite
Suite
Suite
Maisonette
Maisonette 3 Bedrooms

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x