Continental Urban Art Hotel

Motor Valley, Riale
Continental Urban Art Hotel Genel
Continental Urban Art Hotel Genel
Continental Urban Art Hotel Genel
Continental Urban Art Hotel Genel
Continental Urban Art Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +33 fotoğraf
Continental Urban Art Hotel
Via Garibaldi 8 Motor Valley, Riale

Continental Urban Art Hotel misafirlere Zola Predosa bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Unipol Arena ve Albergati Sarayı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel BolognaFiere ile 8,8 mi (14,1 km) ve Ducati Müzesi ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

70 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Zola Predosa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1894 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Oda
Junior
Junior Süit
Room
Smart Single Room
Room
Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x