Continent Hotel

Odessa - Karadeniz Sahili, Mykolaiv
Continent Hotel Öne Çıkan Resim
Continent Hotel Dış Mekan
Continent Hotel Kahvaltı
Continent Hotel Yerinde Yemek
Continent Hotel Oda Düzeni
Image More +25 fotoğraf
Continent Hotel
Admirala Makarova street, 41 Odessa - Karadeniz Sahili, Mykolaiv

Continent Hotel size Mykolaiv merkezinde, St. Joseph Catholic Church ile 4 dakika yürüyüş ve Mykolaiv Akademik Ukrayna Dram ve Müzikal Komedi Tiyatrosu ile 10 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Vereshchagin Art Museum ile 0,6 mi (1 km) ve Mykolaiv Rus Sanat ve Dram Tiyatrosu ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Continent Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 65 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Süit
Süit
Apart
Apart Daire
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Grand Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x