Conrad Tianjin

Guanzhong Ovası, Tianjin
Conrad Tianjin Genel
Conrad Tianjin Genel
Conrad Tianjin Genel
Conrad Tianjin Genel
Conrad Tianjin Genel
Image More +93 fotoğraf
Conrad Tianjin
46 Tianta Road, Nankai District Guanzhong Ovası, Tianjin

Conrad Tianjin misafirlere Tianjin merkezinde, Tianjin Su Parkı ve Tianjin Radyo ve Televizyon Kulesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Tianjin Hayvanat Bahçesi ile 1,3 mi (2,1 km) ve Tianjin Medical University ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için 美庭 ideal; otelde yemek servisi yapan 3 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 6.30 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler 375 ayrı ayrı dekore edilmiş odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

24 saat açık sağlık kulübü, kapalı havuz ve spa küveti dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Tianjin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 47346 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Presidential
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 3 Yatak Odası (Residence)
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (Residence)
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası (Residence)
Room
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Avlu Manzaralı
Room
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x