Conrad Dublin

Leinster, Dublin
Conrad Dublin Genel
Conrad Dublin Genel
Conrad Dublin Genel
Conrad Dublin Genel
Conrad Dublin Genel
Image More +28 fotoğraf
Conrad Dublin
Earlsfort Terrace Leinster, Dublin

Conrad Dublin misafirlere Dublin merkezinde, St. Stephen's Green ve Trinity College ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Dublin Şatosu ile 1,3 mi (2 km) ve Aviva Stadyumu ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

İrlanda mutfağı seven misafirler için Anna Haugh at The Conrad ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

192 odada iPod takma konsolu ve espresso kahve makinesi mevcuttur. 47 inç LCD televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık sağlık kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Dublin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3585 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Premier
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Premier
Premier Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Presidential
Presidential Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Family
Family Oda, Bağlantılı Odalar (Conrad)
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Süit, 1 Yatak Odası (Conrad)
Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x