Conrad Dubai

Dubai Sahili
Conrad Dubai Genel
Conrad Dubai Genel
Conrad Dubai Genel
Conrad Dubai Genel
Conrad Dubai Genel
Image More +63 fotoğraf
Conrad Dubai
Sheikh Zayed Road , Dubai Sahili

Dubai (Ticaret Merkezi) bölgesindeki Conrad Dubai konaklamanızda Dubai Alışveriş Merkezi ve Museum of the Future ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel La Mer Alışveriş Bölgesi ile 4,1 km ve Dubai Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi ile 4,2 km mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Isla ideal; otelde yemek servisi yapan 5 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 5 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 555 klimalı oda iPod takma konsolu ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Dubai bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 28305 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Skyline View)
Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak (Skyline View)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Oda,
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Köşe
Executive
Executive Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Süit, 2 Çift Kişilik Yatak
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x