Congress Hotel Meridian

Kuzeybatı Rusya, Murmansk
Congress Hotel Meridian Genel
Congress Hotel Meridian Genel
Congress Hotel Meridian Genel
Congress Hotel Meridian Öne Çıkan Resim
Congress Hotel Meridian Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Congress Hotel Meridian
5/23 Vorovskogo Street Kuzeybatı Rusya, Murmansk

Congress Hotel Meridian size Murmansk merkezinde, Anatoly Bredov Monument ile 5 dakika yürüyüş ve Murmansk Bölge Flarmoni Salonu ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Murmansk Sanat Müzesi Folk Sanatı Bölümü ile 0,6 mi (1 km) ve Murmansk Bölge Sanat Müzesi ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin Doğu Avrupa Mutfağı alanında uzman restoranı M-Club misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için ısıtmalı zemin olan 136 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize masa, hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için gece kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x