Condos at Sosua Ocean Village

Kuzey Kıyısı, Cabarete
Condos at Sosua Ocean Village Genel
Condos at Sosua Ocean Village Genel
Condos at Sosua Ocean Village Genel
Condos at Sosua Ocean Village Genel
Condos at Sosua Ocean Village Genel
Image More +41 fotoğraf
Condos at Sosua Ocean Village
Km2 Carretera Sosua Cabarete Kuzey Kıyısı, Cabarete

Cabarete bölgesindeki Condos at Sosua Ocean Village misafirlere okyanus kıyısında, Cabarete Plajı ve Kite Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Sosua Plajı ile 7,6 mi (12,3 km) ve Dorada Plajı ile 20,2 mi (32,5 km) mesafede.

Al porto Restaurant yemek servisi için ideal, bu apart dairede toplam 3 restoran var. Serinletici bir içecek istediğinizde, havuz kenarı barı, 3 bar/dinlenme salonu ve 3 plaj barı idealdir.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 11 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Cabarete bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 10000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x