Condominium Sunset Inn

Koshinetsu, Iida
Condominium Sunset Inn Öne Çıkan Resim
Condominium Sunset Inn Dış Mekan
Condominium Sunset Inn Dış Mekan
Condominium Sunset Inn Dış Mekan
Condominium Sunset Inn Dış Mekan
Image More +8 fotoğraf
Condominium Sunset Inn
22230-3 Kamishiro, Kitaazumi-gun Koshinetsu, Iida

Condominium Sunset Inn misafirlere Hakuba bölgesinde, iskele üstünde, Hakuba Vadisi Kayak Alanı ile Hakuba Goryu Kayak Merkezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu pansiyon Hakuba Happo-One Kayak Alanı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Tsugaike Kayak Merkezi ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu pansiyonda, otelde kar kızağı (sledding), yakın çevrede kar sörfü, ve yakın çevrede kayak dersleri var. Eğlence aktiviteleri arasında yakın çevrede kayak kiralama, yakın çevrede şişme bot/kızkala kayma (snow tubing) ve yakın çevrede kar ayakkabısıyla gezinti bulunuyor.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Stüdyo (Twin Apartment)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x