Condominio Shallon Adonai

Bocaina de Minas
Condominio Shallon Adonai Öne Çıkan Resim
Condominio Shallon Adonai Dış Mekan
Condominio Shallon Adonai Yatak Takımları
Condominio Shallon Adonai Yatak Takımları
Condominio Shallon Adonai Oda Manzaraları
Image More +16 fotoğraf
Condominio Shallon Adonai
Estrada Taquaral, s/n Visconde De Maua , Bocaina de Minas

Condominio Shallon Adonai misafirlere Bocaina de Minas (Visconde de Maua) bölgesinde, Vale do Paraíba yakınında ve Vale do Alcantilado ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Vale do Pavão ile 1,1 mi (1,8 km) ve Piscina Natural ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirler için 10 odada şömine ve LCD televizyon vardır. Odalarda özel balkon ve veranda bulunur. Özel mutfak ve içinde fırınlar ve set üstü ocak. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Casa
Casa (3 Adultos)
Room
Casa (2 Adultos)
Room
Casa (2 Adultos)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x